Hoopman Amsterdam

Alles over stapelblokken

Geplaatst op

Van jouw nieuwe woning een kunstwerk maken, dit is iets waar veel mensen waarde aan hechten. Een interieurstijl die helemaal bij jou past en een prachtige tuin zorgen voor een hoger wooncomfort. Het inrichten van de tuin is soms erg lastig en dit komt door de verschillende mogelijkheden. Stapelblokken zijn op het moment echt een trend, zo kun je met deze blokken zonder moeite niveauverschillen aanbrengen in jouw tuin. Door kleine niveauverschillen in de voor- of achtertuin heeft jouw tuin direct een speels doch strak karakter. Wil je alles te weten komen over deze blokken? Onderstaand vertellen we er meer over!

Toepassingen

Met muurelementen kan je eenvoudig een verhoogde grens maken in jouw tuin. Verhoogde borders zijn perfect om de planten in jouw tuin subtiel tot hun recht te laten komen. Met stapelblokken is het mogelijk om deze verhoogde borders te creëren. Het geeft een prachtig effect als je jouw planten een beetje over de rand heen laat groeien. Daarnaast kan je ook jouw borderbak uitstekend vullen met grind, dit versterkt het luxe effect dat door de stapelblokken wordt opgewekt.

Stapelblokken als muurelementen gebruiken kan ook ideaal zijn om een grote bloembak te maken. Je kunt met deze blokken eenvoudig een grote bloembak realiseren, waardoor jouw tuin een uiterst moderne en natuurlijke uitstraling zal hebben. Daarnaast zijn stapelblokken zo multifunctioneel dat je ze zelfs kunt gebruiken als opsluitband. Het is aan te raden om ze te gebruiken als afscheiding tussen jouw terras en gazon, dit geeft een luxe effect.

Zelf aan de slag met stapelblokken

Wil je zelf stapelblokken plaatsen in jouw tuin? Dan is het handig om te weten dat je hiervoor de benodigde producten nodig hebt. Je hebt blokken nodig, kies voor de blokken met een hogere kwaliteit, zodat je ook zorgt voor een prachtige uitstraling. Daarnaast is het ook aan te raden om een stevige fundering te maken met snelcement, straatzand of een opsluitband. Deze producten moeten altijd verlijmd worden met een kant-en-klare steenlijm. Het plaatsen van stapelblokken is vrij eenvoudig. Zorg er altijd voor dat iedere laag met blokken waterpas wordt gelegd, deze moeten natuurlijk goed gelijmd worden met een steenlijm.

 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt op onze site hele leuke teksten waar je de nodige inspiratie uit kunt halen.

Contactgegevens

Via info @ hoopmanamsterdam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden