Hoopman Amsterdam

Een gietvloer is een aanwinst voor je woning

Geplaatst op

Een woning in Amsterdam vinden is niet per se heel gemakkelijk. Maar wanneer het je dan gelukt is er een te vinden, zul je ook graag het maximale qua design eruit willen halen, niet waar? Daarom is het heel leuk om de nodige inspiratie op te doen. Wij gaan je hierbij helpen. In onze blogs nemen we allerlei leuke dingen met je door die te maken hebben met design en wonen. Vandaag behandelen we de gietvloer. Wat is dit voor een soort vloer en wat zijn de voordelen?

Wat is een gietvloer? 

Heel eenvoudig gesteld, is een gietvloer een gegoten vloer die bestaat uit kunststof. Dit materiaal is erg sterk en slijtvast. De vloer gaat lang mee en is daarbij een goede investering. Starters met jonge kinderen zijn heel blij met een vloer als deze, dit vanwege het feit dat hij gemakkelijk schoon te maken is. Dat is fijn voor de kinderen die op de vloer spelen. De gietvloeren van g-vloeren.nl zijn supermooi en bieden je veel designopties. 

Vele kleuren 

Een gietvloer biedt zoveel designopties vanwege het feit dat de vloer bestaat uit kunststof. Deze is gemakkelijk in elke RAL-kleur te maken. Dat laatste is natuurlijk erg handig wanneer je een idee in je hoofd hebt over hoe je woning er van binnen uit moet komen te zien. 

Flexibel met vloerverwarming

Als je een vloerverwarming hebt, dan is het prettig om een gietvloer te hebben. Deze zet gemakkelijk uit en scheurt niet zo snel, zoals een betonvloer dat wel doet, wanneer deze vaak uitzet door de warmte van de verwarming in de vloer. 

Waterafstotend 

Een ander voordeel van de gietvloer is dat deze vloer waterafstotend is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kleine een sloot water over de vloer laat vallen en dat deze dan beschadigd raakt. Een ideale vloer dus voor mensen met kleine kinderen. 

Alternatieven voor de gietvloer 

Wil je wel de industriële look van de gietvloer, maar valt deze een beetje buiten je bereik als het gaat om het budget dat je er vrij voor kunt maken? Dan is het ook heel leuk om een vloer van vinyl te kiezen. Die vloer is een stuk goedkoper en heeft een strakke look. 

 

Vind je het leuk om meer te lezen over design en wonen, dan raden we je aan om onze site in de gaten te houden, want we publiceren steeds interessante blogs om je te inspireren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt op onze site hele leuke teksten waar je de nodige inspiratie uit kunt halen.

Contactgegevens

Via info @ hoopmanamsterdam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden