Hoopman Amsterdam

Tal van voordelen met elektrische rolluiken

Geplaatst op

Tal van voordelen met elektrische rolluiken

Rolluiken dienen als bescherming, maar ook voorkomen ze vervelende lichtinval van de zon. Met elektrische rolluiken ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt met één druk op de knop de rolluiken openen of sluiten. Sommige rolluiken kunnen zelfs automatisch geopend en gesloten worden. De rolluiken met een elektrische werking brengen nog veel meer voordelen met zich mee, maar wat zijn deze voordelen dan precies? In dit artikel vertellen we er meer over, zodat je er alles over te weten komt.

De voordelen

Het plaatsen van elektrische rolluiken brengt verschillende voordelen met zich mee. Rolluiken hebben een isolerende werking, waardoor jouw woning een aangename temperatuur kan behouden. In de zomer blijft jouw woning lekker koel en in de winter verliest de woning veel minder warmte. Door deze isolerende werking, is het ook een stuk eenvoudiger om minder te stoken. Hoe minder je stookt, hoe meer je kunt besparen op jouw energierekening. Je kunt zo op jaarbasis tot wel 10% op je energierekening besparen. Elektrische rolluiken voorkomen ook inkijk in jouw woning, waardoor je meer privacy hebt en natuurlijk een betere inbraakbeveiliging.

Naast dat elektrische rolluiken een isolerende werking hebben, heb je ook veel minder last van geluiden in de omgeving. De rolluiken werken namelijk geluidsisolerend en dit is ideaal in een drukke omgeving. Elektrische rolluiken hebben vergeleken met standaard rolluiken nog veel meer voordelen. De inbraakveiligheid van de elektrische varianten ligt een stuk hoger dan bij standaard rolluiken. Deze rolluiken kunnen zelfs automatisch sluiten bij zonlicht of een verdachte beweging, ideaal toch?

De kosten

De kosten van elektrische rolluiken liggen tussen de 100 en 600 euro. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, het type rolluik en het gekozen materiaal. Daarnaast is het ook handig om rekening te houden met extra kosten voor de montage, motor en de bediening van het rolluik. De kosten van het laten plaatsen van rolluiken variëren tussen de 150 en 200 euro. Al deze kosten kunnen per partij verschillend zijn en daarom is het verstandig om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen bij verschillende partijen.

 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt op onze site hele leuke teksten waar je de nodige inspiratie uit kunt halen.

Contactgegevens

Via info @ hoopmanamsterdam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden